DISTRIBUIȚI
arabic.rt.com

Secretarul Consiliului rus de Securitate Nikolai Patruşev a considerat vineri că contactele Moscovei cu guvernul Statelor Unite nu vor fi oprite din cauza noilor sancţiuni americane, notează Reuters, conform agerpres.

După o reuniune a Consiliului rus de Securitate, Patruşev a declarat reporterilor că persoanele şi entităţile sancţionate vor găsi modalităţi pentru a compensa restricţiile.


Citește și : SUA anunță noi sancţiuni împotriva unor oligarhi ruși ‘apropiaţi ai Kremlinului’

Statele Unite au impus vineri sancţiuni împotriva unor oameni de afaceri rusi, companii şi oficiali guvernamentali, vizând asociaţi ai preşedintelui Vladimir Putin într-una dintre cele mai agresive măsuri ale Washingtonului pentru a pedepsi Moscova pentru o gamă largă de activităţi, incluzând presupusul amestec în alegerile americane din 2016.

La rândul său, guvernatorul regional rus Aleksei Diumin, plasat pe noua listă de sancţiuni americane, consideră sancţiunile SUA împotriva Rusiei „neprietenoase şi contraproductive”, potrivit declaraţiei făcute vineri de asistentul său.

Diumin, guvernatorul regiunii Tula, a declarat pentru Reuters prin intermediul asistentului său că sancţiunile nu vor ajuta la rezolvarea problemelor între Washington şi Moscova.

Citește și : Ies la iveală noi ascunzişuri în megaSCANDALUL Facebook. Datele a milioane de utilizatori au fost compromise