DISTRIBUIȚI
Republican presidential candidate Donald Trump is introduced during the CNN presidential debate at The Venetian Las Vegas on December 15, 2015 in Las Vegas, Nevada. (Ethan Miller/Getty)

CNN a anunţat că va boicota petrecerea de Crăciun organizată pentru mass-media, vineri, de preşedintele american Donald Trump la Casa Albă, informează hollywoodreporter.com, conform news.ro.

„În contextul atacurilor continuate ale preşedintelui la libertatea presei şi la CNN, nu considerăm că este potrivit să sărbătorim alături de el şi de invitaţii săi”, a transmis televiziunea, adăugând că va trimite o „echipă de reporteri” la eveniment pentru a acoperi ştirile care ar putea să apară la acesta.


Citeşte şi: Rex Tillerson a reafirmat angajamentul SUA faţă de securitatea aliaţilor europeni, dar şi importanţa investiţiilor în apărare

„Crăciunul vine devreme! În sfârşit, ştiri bune de la CNN”, a răspuns pe Twitter Sarah Huckabee Sanders, ofiţer de presă al Casei Albe.

Donald Trump a publicat un mesaj pe Twitter, sâmbătă, în care a acuzat CNN că reprezintă foarte slab Statele Unite ale Americii în lume. Televiziunea a reacţionat, răspunzând pe platforma de socializare că aceasta este una dintre atribuţiile preşedintelui.

Începând din timpul campaniei electorale, Trump a criticat în mod repetat CNN, spunând că transmite „ştiri false”.