DISTRIBUIȚI

Clopotele marilor biserici din Europa, inclusiv din Paris, Roma şi Köln, au bătut la unison, joi, în semn de solidaritate cu poporul ucrainean, pentru pace şi în memoria celor ucişi după invazia Ucrainei de către Rusia, relatează Reuters, potrivit agerpres.

Asociaţia europeană a constructorilor de catedrale a declarat că biserici „din Norvegia până în Malta şi din Spania până în Ucraina” nu au dorit să rămână tăcute în legătură cu războiul.


Citeşte şi: Putin avertiza încă de acum un an despre o luptă ‘TOŢI împotriva TUTUROR’ – Black News

„Europa arde – vrem să lăsăm clopotele bisericilor noastre să răsune joi, 3 martie 2022, la ora 12 la amiază, timp de şapte minute, câte un minut pentru fiecare zi a acestui război lipsit de sens”, a declarat asociaţia într-un comunicat.

„Odată cu acest sunet, ne rugăm pentru toţi cei care sunt afectaţi de acest război. Cu acest sunet, ne rugăm pentru pace”, se arată în mesaj.

Citeşte şi: Putin şi-a pregătit ascunzătoarea! BUNCĂRUL antiatomic în care se presupune că şi-a ascuns familia – Black News

Invazia Rusiei în Ucraina a intrat în a doua săptămână, joi, un aparent eşec tactic până acum, cu principala sa forţă de asalt blocată de zile întregi pe o autostradă la nord de Kiev şi cu alte progrese stăvilite la periferia oraşelor pe care le bombardează.