DISTRIBUIȚI
twitter.com

Poliţia statului indian Assam a atras miercuri atenţia utilizatorilor unor reţele de socializare, cu o întrebare amuzantă despre posesorul unei capturi de droguri, relatează agenţia EFE, potrivit agerpres.

”Cine a pierdut aseară o mare cantitate (590 de kg) de cannabis şi un camion în împrejurimile punctului de control Chagolia?, a întrebat Poliţia din Assam despre captura din districtul Dhubri.


Citește și : Autorităţile naţionale trebuie să ţină seama de dispoziţiile Cartei drepturilor fundamentale a UE (raport CE)

”Te rog, contactează @Dhubri_Police. Cu siguranţă, ei te vor ajuta”, mai spune poliţia în postarea însoţită de o fotografie cu zeci de pachete cu droguri confiscate şi care a stârnit mii de reacţii ale internauţilor care au lăudat atât acţiunea în sine cât şi simţul umorului.

Poliţia din Assam a luat astfel exemplul celei din Bombay, capitala financiară a Indiei, care s-a remarcat prin mesajele sale pline de sarcasm şi glume despre delincvenţi.

Citește și : Întâlnire fulger Trump-Merkel la Portsmouth – Cei doi lideri au discutat despre situaţia din Libia şi cea din Africa Occidentală