DISTRIBUIȚI
Daily Mail

Gwyneth Paltrow susţine că fostul ei soţ Chris Martin este ca un „frate” după divorţul lor din martie 2014, relatează vineri agenţia de ştiri UPI.

Actriţa de 45 de ani a vorbit despre relaţia ei cu solistul trupei Coldplay, în vârstă de 40 de ani, după ce şi-a anunţat logodna cu producătorul Brad Falchuk joi, la emisiunea The Late Show, prezentată de Stephen Colbert, conform agerpres.


„Este ca un frate. Avem un comportament foarte familial. Este drăguţ. Este minunat”, a spus Gwyneth Paltrow despre Chris Martin.

Citește și : Preşedintele sloven Borut Pahor se distanțează de o posibilă recunoaşterea statului palestinian de către Parlamentul de la Ljubljana

Paltrow şi Martin şi-au anunţat despărţirea, de comun acord, în martie 2014, după zece ani de căsnicie. Actriţa, care are o fiică de 13 ani (Apple) şi un băiat de 11 ani (Moses) cu Martin, a infirmat că ea şi cântăreţul sunt „mai evoluaţi” decât alţii pentru că au rămas prieteni după divorţ.

„Cu siguranţă nu. Nu, dar divorţul este ceva teribil. A fost cu adevărat dureros”, a spus vedeta.

„A fost foarte greu şi cred că amândoi am vrut cu adevărat ca copiii să fie afectaţi cât mai puţin posibil. Şi ne-am gândit că, dacă ne putem păstra familia chiar dacă nu mai suntem un cuplu, acesta este în cele din urmă scopul”, a explicat ea.

Gwyneth Paltrow a confirmat logodna cu Falchuk în această lună, în noul număr al revistei Goop. Ea a vorbit într-un interviu despre faptul că a descoperit din nou dragostea alături de creatorul „American Horror Story” după divorţul de Chris Martin.

„Am decis să încerc din nou, nu doar pentru că sunt sigură că am găsit bărbatul cu care eram menită să fiu, ci pentru că accept oportunităţile de a ne extinde sufletele şi de a rupe tiparele, care devin posibile prin intimitate”, a explicat actriţa cu acel prilej.