DISTRIBUIȚI
Manchikoni

Venezuela trebuie să își rezolve problemele interne prin discuții pașnice, iar China susține efortul comunității internaționale în acest sens, a declarat Ministerul chinez de Externe, relatează site-ul agenției Reuters, scrie mediafax.

Majoritatea statelor UE, inclusiv Marea Britanie, Germania, Franța și Spania îl recunosc pe Juan Guaido ca fiind președintele interimar al Venezuelei.


Citește și : Pompeo a oferit Congresului SUA o informație recentă despre investigația privind uciderea lui Khashoggi (Departamentul de Stat)

Grupul Internațional de Contact pentru Venezuela, care a fost inaugurat în cadrul unei reunui în capitala din Uruguay, a susținut că o intervenție militară ar agrava lucrurile.

Ministerul chinez de Externe a mai adăugat că susține rolul comunității internaționale și că speră că toate părțile vor avea un rol constructiv.

„Problemele Venezuelei trebuie rezolvate de oamenii săi în conformitate cu constituția și legislația, prin dialog pașnic și canale politice”, a mai afirmat Ministerul.

Citește și : Majoritatea țărilor membre UE sunt de acord cu reformele privind drepturile de autor