DISTRIBUIȚI
© AP PHOTO / DOMINIC LIPINSKI/POOL

Certificatul de naștere al fiului ducilor Harry și Meghan de Sussex, făcut public vineri, arată că acesta s-a născut într-un spital privat din Londra și nu la reședința părinților, Frogmore Cottage, de pe domeniul Windsor, așa cum se specula, potrivit Associated Press, conform Mediafax.

Citește și: Vicecancelarul austriac DEMIZIONEAZĂ după apariţia unei înregistrări video compromiţătoare


 

Archie Harrison Mountbatten-Windsor s-a născut în spitalul Portland, din centrul Londrei, pe 6 mai. Prințul Harry a asistat la nașterea fiului său.

Spitalul a fost preferat în trecut de vedete precum actrița Liz Hurley, Jools Oliver, soția maestrului bucătar Jamie Oliver, și de ducesa Sarah de York. Saloanele VIP pentru mamă și copil din acest spital costă aproximativ 37.000 de dolari pe noapte.

Potrivit aceluiași document, mama este „Rachel Meghan, alteța sa regală ducesa de Sussex”.

Ducii de Sussex au anunțat cu câteva săptămâni înainte de naștere că nu vor face publice detaliile despre acest eveniment.

Primul copil al ducilor de Sussex, Archie Harrison Mountbatten-Windsor, a fost prezentat publicului la două zile după naștere, într-o întâlnire restrânsă cu presa care a avut loc la castelul Windsor.

Citește și: Zarif: Teheranul nu vrea război şi nicio ţară nu-şi face ‘iluzia că ar putea înfrunta Iranul’

Cel de-al optulea strănepot al reginei Elizabeth a II-a a Marii Britanii este al șaptelea în ordinea succesiunii la tron.

Prinţul Harry, în vârstă de 34 de ani, al șaselea în ordinea succesiunii la tronul Marii Britanii, şi fosta actriţă americană Meghan Markle, în vârstă de 37 de ani, s-au căsătorit în mai 2018, după o relație de doi ani.