DISTRIBUIȚI
Roya News

Cel puţin zece persoane au murit şi 251 au fost rănite într-o explozie urmată de o scurgere de gaz toxic de la o cisternă în portul iordanian Aqaba, a relatat luni televiziunea de stat, preluată de Reuters, potrivit agerpres

Iniţial, Directoratul pentru securitate publică a anunţat un bilanţ al incidentului de cinci morţi şi peste 230 de răniţi.


Citește și : Zelenski: A doua armată a lumii a înfrânt triumfătoare o grădiniţă şi un bloc din Kiev

O cisternă plină cu gaz toxic a căzut în timp ce era ridicată de o macara pe o navă, provocând o explozie şi apoi o scurgere de gaz toxic, relatează agenţia de ştiri naţională iordaniană Petra.

Directoratul pentru securitate publică a anunţat că Departamentul de protecţia civilă a trimis specialişti pentru a izola locul exploziei şi a limita scurgerea de gaz toxic.

Centrul naţional pentru securitate şi managementul crizelor a făcut apel la cetăţenii din Aqaba să nu se adune în faţa spitalelor, pentru a uşura munca paramedicilor.

Citește și : Producţia de petrol din Ecuador este la un ‘nivel critic’ și va fi suspendată în 48 de ore dacă protestele continuă