DISTRIBUIȚI
afp

Un bărbat înarmat a împușcat joi mai multe persoane în centrul orașului Cincinnati, inclusiv în zona unei bănci a anunțat mass-media locală, care a precizat că patru persoane au decedat, printre care și atacatorul, iar alte câteva au fost rănite, potrivit mediafax.

Un consilier municipal a transmis că există mai multe victime, atacatorul fiind împușcat de polițiști, informează Reuters.


Citește și : Rusia ‘ucide şi va ucide terorişti’ la Alep, Idlib şi oriunde în altă parte în Siria (Maria Zaharova)

Un purtător de cuvânt al poliției a declarat că un suspect a fost „neutralizat” după ce focurile de armă au izbucnit în incinta unei bănci de pe strada Walnut, lângă Piața Fântânilor.

Martorii au declarat că au fost trase mai multe focuri de armă, potrivit publicației Cincinnati Enquirer.

Enquirer a anunțat că unii clienți ai băncii s-au ascuns într-o baie din interiorul băncii și că o victimă a fost găsită într-un magazin de înghețată din apropiere. Citând posturile locale de radio, publicația a anunțat că nu a fost rănit niciun polițist.

Citește și : Pence și Pompeo neagă că fi scris editorialul critic la adresa lui Trump

Patru victime au fost transportate la Centrul Medical al Universității Cincinnati, a transmis Enquirer. Doi au murit la spital, unul este în stare critică și unul este în stare gravă. Aceștia au fost răniți prin împușcare, au anunțat polițiștii.