DISTRIBUIȚI

Cel puţin 14 persoane au decedat şi 29 au fost rănite din cauza prăbuşirii unei clădiri în sud-vestul Iranului, transmite marţi DPA, potrivit agerpres.

Centrul comercial Metropol, o clădire cu zece etaje din oraşul-port Abadan, era în curs de construire şi s-a prăbuşit luni.


Citeşte şi: Situaţia din regiunea Lugansk ‘se înrăutăţeşte din oră în oră’ – Black News

Eforturile de salvare vor continua miercuri, a anunţat ministrul de interne iranian Ahmad Wahidi, potrivit media locale.

Autorităţile iraniene se tem că numărul deceselor ar putea creşte întrucât se crede că aproximativ 50 de persoane sunt prinse sub dărâmături.

Cauza prăbuşirii clădirii nu este clară. Criticii sunt de părere că imobilul era slab calitativ ca urmare a eforturilor de a reduce costurile.

Citeşte şi: ATAC ARMAT într-o şcoală din SUA! 14 copii şi un adult au fost ucişi! – Black News

Printre morţi se află şi proprietarul clădirii. Iniţial s-a relatat că el ar fi fost arestat, dar ulterior corpul său a fost găsit printre ruine şi a fost identificat de către membrii familiei.

În cadrul anchetei declanşate de autorităţi după acest incident au fost arestate 11 persoane, inclusiv managerul proiectului, adaugă media locale.