DISTRIBUIȚI
Hürriyet Daily News

Autorităţile turce nu au putut percheziţiona, luni, un vehicul abandonat aparţinând Consulatului saudit din Istanbul, deoarece nu au primit permisiunea Arabiei Saudite, în ancheta privind moartea jurnalistului Jamal Khashoggi, potrivit Mediafax.

Poliţia turcă a găsit luni un vehicul abandonat, într-o parcare privată din oraşul Istanbul. Vehiculul seamănă cu o maşină observată în faţa Consulatului saudit în ziua dispariţiei jurnalistului disident Jamal Khashoggi. Vehiculul, marca Mercedes, a fost depistat în zona Sultangazi din Istanbul, au declarat surse citate de cotidianul Hürriyet.


Citește și :  Cazul Khashoggi: Theresa May cere ”întregul adevăr despre ceea ce s-a întâmplat”

Poliţia turcă nu a putut percheziţiona vehiculul, deoarece autorităţile saudite nu au fost de acord. Percheziţia ar urma să aibă loc marţi, au declarat surse citate de CNN Turk.

Autorităţile turce şi cele saudite investighează cazul jurnalistului saudit Jamal Khashoggi, dispărut pe 2 octombrie, după intrarea în Consulatul saudit din Istanbul. Oficiali saudiţi au admis că jurnalistul a fost ucis în Consulat, într-o operaţiune neautorizată.

Citește și :  ONU: ”Caravana” migranţilor care se îndreaptă spre SUA , formată din peste 7.000 de persoane