DISTRIBUIȚI
Twitter

Un băiat în vârstă de 8 ani a murit, luni, în principala gară din Frankfurt (vestul Germaniei), după ce un bărbat l-a împins pe calea ferată, copilul fiind lovit de un tren care intra în gară, transmit dpa şi Reuters, potrivit agerpres.

Bărbatul a fost arestat şi poliţia a lansat o anchetă pentru omucidere.


Citeşte şi: Atac armat în California (VIDEO): Cel puţin trei oameni au fost ucişi!

Achtjähriger soll in #Frankfurt Hbf vor Zug gestoßen worden sein. Verdächtiger festgenommen, sagt die Polizei. @ZDFheute pic.twitter.com/AOGmmgFkvr

— ZDF Hessen (@ZDFhessen) July 29, 2019

Martorii au declarat că băiatul şi mama sa, aflaţi pe peronul 7, au fost împinşi pe calea ferată de către un bărbat, conform poliţiei.

Femeia, în vârstă de 40 de ani, a reuşit să se salveze, fiind în prezent spitalizată, însă fiul său a fost lovit de un tren regional de mare viteză care intra în gară. Rănile suferite i-au fost fatale băiatului.

Suspectul, care potrivit poliţiei din Frankfurt este cetăţean eritreean, a fugit iniţial de la locul incidentului, dar la scurt timp a fost capturat în apropierea gării, cu ajutorul trecătorilor.

Citeşte şi: Un alt oficial pleacă din administraţia lui Trump: Şeful serviciilor de informaţii renunţă la funcţie!

Operaţiunea declanşată de poliţie în acest caz a dus la mai multe anulări sau amânări ale plecărilor de trenuri din gara din Frankfurt, întrucât a fost necesară închiderea câtorva peroane.

În urmă cu două săptămâni, o femeie de 34 de ani a fost împinsă, de către un bărbat, de pe peron pe calea ferată în gara din Vorde, localitate din landul german Renania de Nord-Wetphalia. Femeia a murit după ce a fost lovită de un tren care intra în gară. Autorul, în vârstă de 28 de ani, se află în arest preventiv pentru omucidere.