DISTRIBUIȚI

Casa Albă se pregăteşte pentru un al doilea mandat al lui Donald Trump, a afirmat vineri un consilier economic al miliardarului republican care refuză să-şi recunoască înfrângerea în alegerile prezidenţiale de la 3 noiembrie, relatează AFP, scrie agerpres.

„La Casa Albă continuăm să lucrăm considerând că Trump va avea un al doilea mandat”, a declarat Peter Navarro, unul dintre consilierii economici ai preşedintelui la final de mandat, pentru Fox Business.


Citește și : OMS: Vaccinul anti-COVID este o REALIZARE de care trebuie să profite întreaga omenire

„Cred că este cu adevărat important (…) să se înţeleagă că vrem buletine de vot verificabile, un scrutin care să poată fi certificat şi o anchetă asupra numărului crescând de alegaţii de fraudă ale unor martori care au semnat declaraţii scrise sub jurământ”, a adăugat el.

Donald Trump nu şi-a recunoscut încă înfrângerea la aproape o săptămână după ce media americane, în baza proiecţiilor bazate pe numărarea voturilor în majoritatea statelor, au anunţat victoria democratului Joe Biden.

Preşedintele la final de mandat, care a apărut foarte puţin în public după alegeri, a lansat o veritabilă luptă de gherilă judiciară pentru a contesta rezultatele în mai multe state. Miliardarul şi susţinătorii săi repetă că au existat fraude, fără a aduce însă dovezi.

Citește și : Poliţiştii francezi au destructurat o reţea de spălare de BANI din DROGURI: Duceau banii cu camioanele!

Agenţiile americane însărcinate cu securitatea alegerilor au afirmat joi că nu deţin „nicio probă” privind o fraudare a alegerilor prezidenţiale câştigate de democratul Joe Biden.