DISTRIBUIȚI

Preşedintele SUA, Joe Biden, şi soţia sa Jill au adus la Casa Albă un nou animal de companie, o pisică adoptată pe nume Willow, în vârstă de doi ani, a informat presa locală, citată vineri de EFE, potrivit agerpres.

Willow este o pisică cu păr scurt, tigrată, al cărei nume – după cum informează postul de televiziune CNN – este inspirat din denumirea oraşului natal al soţiei lui Joe Biden, Willow Grove, din statul Pensylvania.


Citeşte şi: Ministrul Trezoreriei, Lord Agnew, demisionează din cauza gestionării ‘îngrozitoare’ a guvernului britanic a fraudei împrumuturilor Covid – Black News

Jill Biden a văzut-o pentru prima dată pe cea care avea să-i devină animal de companie într-un eveniment de campanie electorală în 2020, după cum a informat secretarul ei de presă, Michael Larosa. Atunci, pisica a sărit pe scenă, iar proprietarii fermei unde se desfăşura evenimentul au remarcat „imediat conexiunea” care s-a creat între felină şi Prima Doamnă, care a decis s-o adopte. Pisica a rămas până acum în grija unor cunoscuţi.

Willow „se instalează la Casa Albă cu jucăriile ei favorite, cu recompensele ei şi are mult spaţiu la dispoziţie pentru a explora şi a mirosi”, a dat asigurări Larosa.

Citeşte şi: China trebuie să-şi folosească ‘influenţa’ asupra Rusiei pentru a o descuraja să atace Ucraina (oficial american) – Black News

Felina îl are drept „colocatar” pe Commander, un ciobănesc german pe care soţii Biden l-au adoptat în decembrie 2021, după moartea lui Champ, un alt ciobănesc german care a trăit 13 ani.