DISTRIBUIȚI

Caroline Jurie, deţinătoarea titlului ”Mrs. World” – concurs de frumuseţe la care pot participa doar femeile căsătorite – a fost eliberată pe cauţiune, joi, după ce a fost arestată în aceeaşi zi în urma unei dispute pe scenă cu noua câştigătoare a titlului ”Mrs. Sri Lanka”, a anunţat un reprezentant al poliţiei, relatează Reuters, potrivit agerpres.

Câştigătoarea concursului ”Mrs. Sri Lanka” desfăşurat duminică, Pushpika de Silva, a depus plângere împotriva lui Jurie, potrivit relatărilor din media locale, după ce aceasta din urmă i-a luat cu forţa coroana de pe cap argumentând că nu este îndreptăţită la acest titlu deoarece este divorţată.


Citește și : Merkel și Putin, ÎNGRIJORAȚI de escaladarea tensiunilor din estul Ucrainei

Jurie a fost arestată când s-a prezentat la o secţie de poliţie pentru a-şi depune declaraţia, a declarat inspectorul general adjunct Ajith Rohana, adăugând că ulterior ea a fost eliberată pe cauţiune.

Câştigătoarea concursului ”Mrs. Sri Lanka” dobândeşte dreptul de a concura în competiţia ”Mrs. World”.

Jurie, care a câştigat în 2020 concursul desfăşurat în Las Vegas, a spus presei că va da declaraţii mai târziu.

Pushpika de Silva a precizat luni, într-o postare pe Facebook, că este separată de soţul său, nu divorţată.

Citește și :Bulgaria își REDESCHIDE școlile

Premiul i-a fost returnat marţi în cadrul unei conferinţe de presă, potrivit Reuters, după ce organizatorii concursului de frumuseţe au confirmat că nu este divorţată şi i-au prezentat scuze.

Pe contul oficial de Instagram al competiţiei ”Mrs. World” a fost recunoscută marţi victoria lui de Silva, într-o scurtă postare însoţită de fotografia ei.