DISTRIBUIȚI
penguinrandomhouse.com

Legendara vedetă a televiziunii americane Carol Burnett va fi distinsă cu un premiu pentru întreaga carieră la gala Globurilor de Aur ce va avea loc pe 6 ianuarie la Los Angeles, relatează EFE, scrie Agerpres.

Asociaţia Presei Străine de la Hollywood (Hollywood Foreign Press Association – HFPA) care decernează Globurilor de Aur a anunţat marţi că Burnett va fi distinsă cu un premiu onorific, care va fi atribuit în premieră.


Citește și : Germania suplimentează controalele la frontiera cu Franţa

Obiectivul organizaţiei este de a transforma această recunoaştere într-o distincţie similară premiului Cecil B. DeMille Award, care se decernează anual la gala Globurilor de Aur unei personalităţi din cinematografie.

HFPA a precizat că de anul viitor premiul onorific pentru televiziune se va numi Carol Burnett.

„Timp de peste 50 de ani, pioniera comediei Carol Burnett a rupt barierele în timp ce ne-a făcut să râdem”, a spus preşedintele organizaţiei, Meher Tatna, referitor la vedeta programului ‘The Carol Burnett Show’.

Cea de-a 76-a ediţie a Globurilor de Aur, considerate Oscarurile televiziunii şi care dau startul sezonului de premii la Hollywood, se va desfăşura duminică, 6 ianuarie, la hotelul Beverly Hilton din Los Angeles, cu Sandra Oh şi Andy Samberg ca maeştrii de ceremonie.

Citește și : Premierul britanic şi-ar fi asigurat un sprijin suficient pentru a câştiga votul de neîncredere (Reuters)