DISTRIBUIȚI
wikipedia

Cântăreţul britanic Elton John a anunţat, miercuri, la New York, că va efectua un ”ultim” turneu amplu, ce va dura trei ani, înainte de a înceta să mai călătorească prin lume, pentru a se dedica educaţiei celor doi copii ai săi, transmite France Presse.

Starul în vârstă de 70 de ani a explicat că nu va pune capăt deocamdată carierei sale de muzician şi cântăreţ, lungă deja de peste 50 de ani, şi că va continua să producă muzică, conform agerpres .


”Sper să continui să creez până la moartea mea”, a declarat el într-o conferinţă de presă la New York, difuzată în direct pe internet.

Citește și : Rex Tillerson şi Serghei Lavrov au discutat telefonic despre situaţiiile din Siria, Coreea de Nord şi Ucraina

Cu acest anunţ, artistul englez a pus capăt suspansului pe care l-a creat de câteva săptămâni, scrie AFP.

Sir Elton John a explicat că acest ultim turneu mondial, care urmează să înceapă în luna septembrie în Pennsylvania şi va număra aproximativ 300 de date de concerte până în 2021, a fost o modalitate pentru el de a mulţumi publicului, care îl însoţeşte de la începutul anilor ’70.

Elton John a spus că a luat această decizie în 2015, în timpul unui sejur în sudul Franţei, apoi a planificat acest turneu în următorii doi ani.

În treacăt, el a tachinat-o pe Cher, dând asigurări că nu va continua să-şi ia adio de la scenă în mod fals cum face cântăreaţa americană de 15 ani.

Căsătorit cu David Furnish, Elton John are doi fii, Ilie (5 ani) şi Zachary (7 ani), născuţi de o mamă surogat.