DISTRIBUIȚI
Reuters

Corpul jurnalistului ucis Jamal Khashoggi a fost găsit într-o fantă din reședința consulului general al Arabiei Saudite din Istanbul, a declarat pentru Sputnik, liderul Partidului Patriotic turc (VATAN), Dogu Perincek, transmite şi mediafax.

„Surse de încredere de la serviciul de securitate de la Istanbul mi-au spus că trupul lui Khashoggi a fost găsit într-un puț care se află într-o grădină din reședința consulului general din Arabia Saudită”, a spus Perincek.


Vezi şi: VIDEO – Uciderea lui Jamal Khashoggi a fost premeditată cu câteva zile înainte de crimă (Erdogan)

Informaţia a fost preluată ulterior şi de Sky News, care vine cu detalii şocante!

Khashoggi, cunoscut pentru criticile sale cu privire la politicile saudite, a lucrat recent ca publicist pentru The Washington Post. Jurnalistul a fost văzut pentru ultima dată când a intrat în consulatul saudit de la Istanbul la 2 octombrie.

La 19 octombrie, Arabia Saudită, care a negat inițial orice implicare, a recunoscut că jurnalistul a fost ucis într-o luptă din interiorul consulatului.

Ministrul saudit de externe Adel al-Jubeir și-a exprimat condoleanțele familiei lui Jamal Khashoggi, spunând că moartea jurnalistului a fost o „greșeală teribilă”.

Citeşte şi: O bombă a fost descoperită lângă locuinţa lui George Soros din New York