DISTRIBUIȚI
afp

Corpul fotbalistului argentinian Emiliano Sala, care a dispărut după ce avionul în care se afla s-a prăbuşit în Canalul Mânecii, a fost identificat, a confirmat joi seară poliţia din comitatul britanic Dorset, relatează postul CNN, potrivit mediafax.

Într-un comunicat, poliţia din Dorset a transmis că „trupul adus azi în portul Portland … a fost în mod oficial identificat de medicul legist din Dorset ca fiind cel al fotbalistului Emiliano Sala”.


Citește și : Asasinarea jurnalistului Jamal Khashoggi, un „atac premeditat” comis de „oficiali de stat din Arabia Saudită (Raportor ONU)

„Familiile domnului Sala și pilotului, David Ibbotson, au fost informate despre această știre și vor continua să fie sprijinite de ofițeri de legătură specializați în familie. Gândurile noastre rămân cu ei în acest moment dificil”, se mai arată în comunicat.

Poliția a mai anunţat că va continua să investigheze „circumstanțele acestui deces”.

Citește și : Rusia propune SUA să distrugă lansatoarele de rachetă Mk-41 din România

Sala, 28 de ani și Ibbotson, în vârstă de 59 de ani, zburau cu un avion de mici dimensiuni din oraşul Nantes, situat în nordul Franței, până la Cardiff, în Țara Galilor, când a dispărut de pe radar deasupra Canalului Mânecii pe 21 ianuarie.

Aeronava Piper Malibu a fost găsită pe fundul Canalul Mânecii în dimineața zilei de duminică – și un corp a fost recuperat miercuri.