DISTRIBUIȚI
Daily Express

Boris Johnson a solicitat ajutorul unui antrenor personal după ce a recunoscut că trebuie să slăbească, relatează The Telegraph, și lucrează cu Harry Jameson, care se descrie ca fiind un „antrenor de elită”, după ce a lucrat anterior Love Island, Laura Whitmore, Wayne Bridge sau Oriance Lungu, scrie mediafax.

Johnson a vorbit public luna trecută despre dorinţa sa de a intra într-o formă mai bină şi a recunoscut că probabil excesul de greutate a jucat un factor în severitatea bolii sale.


Citește și : Trump va accepta nominalizarea drept candidat al republicanilor pentru un nou mandat prezidenţial

„Întotdeauna mi-am dorit să slăbesc şi cred că, ca mulţi oameni, mă lupt cu greutatea mea – mă duc în sus şi în jos”, a spus domnul Johnson. „Dar de când m-am recuperat de la coronavirus, mi-am consolidat constant condiţia fizică.”

Un raport din luna iulie a Public Health England (PHE) a descoperit că a avea un exces de greutate sau obezitate poate creşte în mod dramatic riscul de a dezvolta o formă mai gravă de COVID-19.

Marea Britanie a anunţat în luna mai un pachet de două miliarde de lire sterline care are ca scop încurajarea ciclismului şi a mersului pe jos. Boris Johnson doreşte să suplimenteze suma şi să grăbească implementare sa.

Citește și : Jens Stoltenberg îi cere Rusiei să nu se amestece în Belarus