DISTRIBUIȚI
www.businessinsider.com

John Bolton, consilierul pentru securitate naţională al preşedintelui Trump, a declarat că în cursul întrevederii avute cu Vladimir Putin a discutat despre preocupările privind o intervenţie rusă în alegerile din SUA, menţionând că preşedintele rus a menţionat faptul că guvernul său nu a intervenit în alegerile prezidenţiale americane din 2016, relatează Reuters, potrivit agerpres.

„Problema intervenţiei în alegeri a fost cu siguranţă un subiect despre care am vorbit”, a declarat Bolton pentru emisiunea CBS „Face the Nation”. Bolton a spus că a abordat atât campania electorală din 2016, cât şi activităţile Rusiei în perspectiva alegerilor din Congres.


Citește și : Trei bărbaţi au fost decapitați, iar o şcoală a fost incendiată în estul Afganistanului

„Nu a fost niciun amestec în alegerile din 2016 din partea statului rus”, a declarat responsabilul american, citându-l pe liderul de la Kremlin.

Moscova şi Washingtonul au ajuns la un acord privind organizarea unui summit între preşedinţii rus şi american, Vladimir Putin şi Donald Trump, a anunţat miercuri în faţa presei consilierul de politică externă al Kremlinului, Iuri Uşakov, citat de Reuters.

Acest anunţ a fost făcut după întrevederea pe care preşedintele Vladimir Putin a avut-o miercuri la Moscova cu John Bolton, consilierul pentru securitate naţională al preşedintelui Donald Trump.

Citește și : Donald Trump cere Arabiei Saudite să crească producția de petrol până la două milioane de barili/zi pentru a stabiliza prețurile