DISTRIBUIȚI
U.S. President Joe Biden looks down while speaking after signing a condolence book for Britain's Queen Elizabeth, following her death, at Lancaster House in London, Britain, September 18, 2022. REUTERS/Kevin Lamarque

Preşedintele american, Joe Biden, încă nu s-a decis dacă va candida la realegerea sa în 2024, a afirmat el într-un interviu difuzat duminică, scrie AFP, Citește și : Cum intenţionează UE să reducă facturile la energie?

„Este o decizie finală că voi candida din nou? Rămâne de văzut”, a spus el pentru canalul CBS, afirmând că, deocamdată, aceasta este „intenţia” lui.


Citește și : Cum intenţionează UE să reducă facturile la energie?

Citeşte şi: În Germania se profilează o amenințare severă de dezindustrializare – Black News

Cel mai în vârstă preşedinte ales vreodată în Statele Unite, Joe Biden va împlini 80 de ani la 20 noiembrie. El ar avea 82 de ani la începutul unui eventual al doilea mandat şi 86 de ani la sfârşit.

De la alegerea sa din noiembrie 2020, preşedintele s-a proiectat, totuşi, în nenumărate rânduri până la alegerile din 2024, indicând că ar alege-o din nou pe actuala sa vicepreşedintă, Kamala Harris, pentru a-i fi colistieră sa.