DISTRIBUIȚI

Supermodelul Bella Hadid şi-a apărat decizia de a posta pe reţelele de socializare selfie-uri în care poate fi văzută plângând în momente dificile, informează publicaţia britanică The Independent, potrivit agerpres.

În timpul unei apariţii la rubrica „My Monday Morning” a Wall Street Journal, luni, 17 ianuarie, vedeta în vârstă de 25 de ani a vorbit despre fotografiile în care apare apare plângând în noiembrie 2021.


Citeşte şi: GE suspendă regulile privind vaccinul și testarea anti-Covid după înfrângerea lui Biden la Curtea Supremă – Black News

„Acea postare m-a făcut să mă simt mai puţin singură deoarece o mulţime de oameni m-au contactat spunându-mi: ‘Şi eu mă simt la fel'”, a povestit Hadid, unul dintre cele mai apreciate modele din lume.

„[Am postat acele fotografii] pentru a mă asigura că oricine se simţea aşa ştia că este în regulă să se simtă astfel”, a declarat starul american.

„Chiar dacă pe Instagram lucrurile par atât de frumoase, la sfârşitul zilei, cu toţii suntem croiţi din aceeaşi stofă”, a adăugat Bella.

„Am simţit că a fost bine pentru mine să pot să spun cum mă simt cu adevărat şi, la un moment dat, nu am mai fost în stare să postez poze frumoase”, a povestit ea.

Vorbind despre starea ei psihică actuală, Bella a declarat „Am zile bune. Astăzi este o zi bună. (…) Nu mă simt deprimată. Nu am atât de multă anxietate ca de obicei. Dar mâine aş putea să mă trezesc şi să mă simt total diferit. De aceea mă simt atât de copleşită”, a dezvăluit vedeta.

În postarea sa din noiembrie, Hadid a explicat că lupta cu anxietatea, depresia şi epuizarea a fost realitatea sa „în fiecare zi şi în fiecare noapte” de câţiva ani încoace.

Citeşte şi: Biserica Luterană din Finlanda va trebui să-şi ceară scuze poporului sami – Black News

Supermodelul a vorbit despre depresia şi anxietatea cu care se confruntă şi în trecut. În 2019, Hadid declara că îi este greu să împace succesul ei profesional cu starea sănătăţii sale mintale.

„Mă simt vinovată pentru că pot trăi această viaţă incredibilă şi avea oportunităţile pe care le am şi, totuşi, cumva să fiu încă deprimată. Nu are sens”, mărturisea ea la acel moment la Vogue Fashion Festival.