DISTRIBUIȚI
Getty Images

Belgia se pregătește să înăsprească lupta împotriva numărului tot mai mare de infecții cu noi recomandări adresate guvernului: restabilirea obligativității purtării măștilor în interior de la vârsta de 9 ani și revenirea la telemuncă, informează mediafax.

Belgia se pregătește să înăsprească lupta împotriva numărului tot mai mare de infecții, cu noi recomandări adresate guvernului de către Comitetul tehnic și științific: restabilirea obligativității purtării măștilor în interior de la vârsta de 9 ani, revenirea la telemuncă, acolo unde este posibil, și închiderea discotecilor și a activităților sportive în interior pentru cel puțin trei săptămâni, scrie ANSA.


Citește și : Explozia taxiului din Liverpool a fost calificată drept ‘INCIDENT TERORIST’. Şoferul este un EROU!

Guvernul a anunțat că ședința comitetului de consultare, programată pentru 19 noiembrie, a fost devansată pentru 17 noiembrie.

Potrivit datelor publicate de Institutul pentru sănătate publică Sciensano din Belgia, între 3 și 9 noiembrie, țara a înregistrat o creștere de 39% a numărului de cazuri și de 21% a numărului de internări în spitale față de cele șapte zile precedente.

Citește și : Sute de migranţi s-au strâns la un post de frontieră închis şi încearcă să forţeze intrarea în Polonia – VIDEO