DISTRIBUIȚI
Vox

Rețeaua de televiziune BBC pregătește episodul pilot al emisiunii umoristice ”Tonight With Vladimir Putin”, care va fi prezentată de o păpușă realizată virtual cu înfățișarea liderului de la Kremlin, arată deadline.co, potrivit mediafax.

Emisiunea are deja două secvențe de câte 12 minute și îi are ca invitați pe fostul consilier al lui Tony Blair, Alastair Campbell, pe gazda emisiunii Your Face or Mine?, June Sarpong și pe actorul și prezentatorul Joe Swash.


Citește și : Sebastian Kurz încearcă să ţină pe linia de plutire un guvern minoritar

Emisiunea este realizată cu ajutorul unei tehnologii care permite să se introducă în direct un personaj de animație care îl înfățișează pe Vladimir Putin în postura de gazdă a emisiunii, adresând întrebări invitaților săi în fața publicului care se află în studio.

Putin îi mulțumește în glumă lui Campbell pentru rolul pe care l-a jucat în încurcăturile politice de astăzi și o provoacă pe Sarpong să răspundă la o ”Provocare a diversității”. În a doua parte, Putin încearcă să înțeleagă cine este Joe Swash și ce este feminismul de la Deborah Frances-White.

Emisiunea ”Tonight with Vladimir Putin” este creată de Jasper Gibson, co-foundatorul platformei de comedie de tip The Onion, The Poke, de Joel Veitch, care coordonează Rathergood.com, și de Simon Whalley, de la Framestore. Producția este semnată de Phil McIntyre Television și Framestore pentru BBC Two. Vladimir Putin este jucat și gândit de Natt Tapley.

Citește și : Primarul demis al Istanbulului denunţă ‘minciunile’ folosite pentru anularea victoriei sale