DISTRIBUIȚI

BBC a oprit filmările la cel mai recent sezon al emisiunii auto ”Top Gear” ca urmare a unei investigaţii privind un accident produs în decembrie şi soldat cu rănirea fostului jucător de cricket în naţionala Angliei Andrew Flintoff, a anunţat joi postul de televiziune britanic, potrivit Reuters şi agerpres.

Andrew Flintoff, în vârstă de 45 de ani, care a renunţat la cricket în 2010 şi s-a alăturat echipei de prezentatori ”Top Gear” în 2019, a fost rănit în timpul filmărilor unui episod în luna decembrie, când i s-a spus ”este norocos că a scăpat cu viaţă”.


Citeşte şi: SUA nu exclud, pe termen lung, negocieri privind graniţele Ucrainei – Black News

Publicaţia The Times a relatat, citând surse din interior, că Flintoff intenţionează să se retragă din activitatea de coprezentator al ”Top Gear”, una dintre cele mai populare emisiuni BBC. Flintoff a prezentat emisiunea alături de Paddy McGuinness şi Chris Harris.

”În aceste circumstanţe, am considerat că ar fi nepotrivit să reluăm filmările la sezonul 34”, a precizat BBC, adăugând că o decizie în ceea ce priveşte cea mai bună modalitate de a continua va fi luată mai târziu pe parcursul acestui an.

Citeşte şi: Von der Leyen organizează o conferinţă în vederea localizării copiilor ucraineni răpiţi de Rusia – Black News

Postul de televiziune a spus că i-a prezentat scuze lui Flintoff, faimos pentru performanţa sa de la campionatul Ashes din 2005 în confruntarea cu Australia, care a reprezentat momentul de vârf al carierei sale în cricket şi i-a adus statutul de vedetă.