DISTRIBUIȚI
Teller Report

Un bărbat a fost ucis luni de un leu la Grădina Zoologică din Accra, capitala Ghanei, după ce s-a strecurat în incinta felinelor, a anunţat agenţia guvernamentală responsabilă pentru protecţia faunei sălbatice, informează AFP, potrivit agerpres.

„Astăzi în jurul prânzului, responsabilii de la Grădina Zoologică din Accra au observat, în timpul unei patrule de rutină, un bărbat de vârstă mijlocie care a sărit gardul de securitate şi a pătruns în incinta leilor”, a indicat Comisia forestieră din Ghana într-un comunicat.


Citeşte şi: Patru asociaţii ale judecătorilor europeni contestă aprobarea de către UE a planului polonez de relansare – Black News

„Intrusul a fost atacat şi rănit de unul dintre lei. Ulterior, a fost confirmat decesul acestuia din cauza rănilor suferite, iar cadavrul său a fost transportat la morgă”, a continuat Comisia.

Leul, leoaica şi cei doi pui ai lor au fost plasaţi temporar într-o cuşcă în timp ce cadavrul era recuperat din incinta lor.

Citeşte şi: Austria cere UE să decupleze preţul energiei electrice de cel al gazelor – Black News

Motivele pentru care bărbatul a intrat în incintă rămân de stabilit. Grădina zoologică a chemat poliţia pentru a deschide o anchetă.