DISTRIBUIȚI

Poliția austriacă a anunţat că o avalanșă a îngropat mai multe persoane în Austria, în apropiere de granița cu Germania, sâmbătă după-amiază, iar o misiune de salvare se află în plină desfășurare, informează presa locală, relatează Associated Press, potrivit Mediafax.

Avalanșa s-a produs într-o regiune de munte din apropiere de oraşul Reutte, în apropiere de granița cu Germania, și a îngropat mai mulţi oameni, dar nu se ştie exact numărul acestora, a declarat purtătorul de cuvânt al poliției, Julian Brunner.


Citește și : Măsuri extreme în Venezuela: Guvernul închide COMPLET frontierele, invocând AMENINȚĂRI la adresa suveranităţii

„Mai multe elicoptere fac parte din operațiunea de salvare”, a spus Brunner.

Postul german de televiziune BR a informat că mai multe drumuri care duc la amplasament au fost blocate de avalanșă, iar personalul de urgență a fost transportat cu elicoptere. Pompierii, poliția și câinii de căutare au fost transportaţi de asemenea la faţa locului, căutând oamenii îngropați în zăpadă.

Citește și : Donald Trump şi o comedie din franciza „Sherlock Holmes”, principalii ”câştigători” ai premiilor anuale Zmeura de Aur