DISTRIBUIȚI
Sputnik

Un avion de pasageri al companiei aviatice ruse Ural Airlines (Uralskie Avialinii), cu 225 de persoane la bord, a aterizat de urgenţă, luni, pe aeroportul din Baku (Azerbaidjan), în urma unor suspiciuni privind existenţa unei bombe la bord, informează agenţiile de presă ruse şi Reuters, potrivit agerpres.

Avionul Airbus 321 decolase din capitala Bahrainului şi se îndrepta spre Moscova.


Citește și: Maduro decretează o nouă zi liberă în Venezuela

Potrivit RIA Novosti, căpitanul avionului a suspectat că la bordul avionului se află o bombă, astfel că a luat decizia de a recurge la aterizarea de urgenţă şi de a-i evacua pe pasageri. „Au fost alertate toate serviciile de urgenţă ale aeroportului”, a anunţat, într-un comunicat, biroul de presă al aeroportului din Baku.

Anterior, biroul de presă al companiei aviatice Ural Airlines a declarat pentru TASS că avionul este nevoit să aterizeze pe aeroportul din Baku din cauza unor informaţii privind prezenţa unor obiecte străine la bord. „În timpul cursei U6-1116 Bahrain-Domodedovo echipajul a primit o informaţie privind posibile obiecte străine la bordul aparatului. Echipajul a solicitat permisiunea de aterizare în cel mai apropiat aeroport de pe rută, pentru a efectua verificări suplimentare în scopul asigurării securităţii”, a informat comunicatul Ural Airlines.

Citește și: Trump cere 8,6 miliarde de dolari în plus pentru zidul de la frontiera cu Mexicul