DISTRIBUIȚI

Un avion al Air France cu destinaţia Paris a fost nevoit sâmbătă dimineaţă să revină pe aeroport la puţin timp după decolarea sa de la Beijing în urma unui „incident tehnic”, a anunţat compania aeriană, precizând că aparatul de zbor a aterizat „normal”, relatează AFP, potrivit agerpres

Echipajul zborului AF393, efectuat de un Boeing-777, „a decis să revină la Beijing după 14 minute de zbor din cauza depistării unui incident tehnic”, a precizat compania într-un comunicat.


Citește și : Narendra Modi împlineşte 71 de ani, iar autorităţile vor să vaccineze zeci de milioane de indieni de ziua lui

„Aparatul a aterizat normal la Beijing la 04.03 (ora locală)”, respectiv 20.03 GMT, vineri.

Potrivit Beijing Daily, „o explozie a fost auzită în spatele cabinei şi o coloană de fum negru s-a degajat” în interiorul aparatului. „Din fericire, nimeni nu a fost rănit”, scrie ziarul local.

Air France nu a comentat aceste informaţii şi nici autorităţile aeroportuare chineze.

Citește și : Italienii sunt de acord cu certificatul sanitar obligatoriu

Potrivit comunicatului Air France, clienţii au fost preluaţi de companie „şi vor fi transportaţi din nou spre Paris imediat ce va fi posibil”.

„Intervenţii de mentenanţă vor fi efectuate la aparatul în cauză înainte de repunerea sa în serviciu”, a adăugat transportatorul, fără a preciza dacă intenţionează să folosească acelaşi aparat pentru transportul pasagerilor blocaţi. Zborul era iniţial aşteptat la Paris la ora 07.45 locală.