DISTRIBUIȚI
AFP / TT NEWS AGENCY / Christine Olsson

Poliţia a efectuat miercuri seara o descindere într-un apartament din oraşul Vetlanda din sudul Suediei, în urma unui atac în masă cu cuţitul, informează Reuters, potrivit agerpres. 

Un bărbat în vârstă de circa 20 de ani a rănit şapte oameni în urma unei serii de agresiuni, înainte de a fi împuşcat şi reţinut de forţele de ordine.


Citeşte şi: De voie, de nevoie, Merkel acceptă o relaxare treptată a restricţiilor

Poliţiştii au comunicat că unele detalii din anchetă au sugerat investigarea unei posibile motivaţii teroriste a atacatorului. Acesta este spitalizat, la fel ca şi victimele sale.

Miercuri seara, poliţia a pătruns în presupusul domiciliu din Vetlanda al agresorului, de unde a ridicat probe, şi a discutat cu vecinii, scrie ziarul Dagens Nyheter, preluat de Reuters.

Vezi şi: Un prototip al rachetei Starship A EXPLODAT după aterizare – VIDEO

Oficialităţile nu au dezvăluit identitatea celui arestat, dar au precizat că acesta avea ca antecedente mai multe infracţiuni minore.

Poliţia a fost anunţată despre atac miercuri, în jurul orei locale 15.00 (14.00 GMT). Agenţii au controlat rapid situaţia şi afirmă că nu există indicii privind implicarea altor suspecţi.