DISTRIBUIȚI
afp

Cel puţin o persoană a murit vineri, după ce un individ a intrat cu autovehiculul într-un mall din oraşul Melbourne, iar apoi a înjunghiat mai multe persoane aflate în clădire, a informat Poliţia din statul australian Victoria, relatează The Guardian, potrivit mediafax.

Mai multe persoane au fost rănite vineri, după ce un individ a intrat cu maşina într-un mall din Melbourne, capitala statului federal Victoria din Australia, iar apoi a încercat să înjunghie oamenii aflaţi în clădire, relatează CNN şi Guardian.


Citește și : Fâşia Gaza: Militant islamist palestinian, împuşcat mortal de armata israeliană

Alte două persoane se află la spital, a informat un purtător de cuvânt al autorităţile, printr-un comunicat de presă.

Atacul comis vineri într-un mall din Melbourne nu pare a fi unul terorist -poliţie

Poliţia a confirmat că suspectul a fost împuşcat. Acesta se află în stare gravă la spital.


Purtătorul de cuvânt al Poliţiei a informat că autorităţile nu au găsit dovezi care să indice că atacul comis vineri într-un mall din oraşul australian Melbourne este unul terorist, relatează site-ul cotidianului The Guardian.

„Ancheta este în desfăşurare. Nu există dovezi care să indice că atacul este unul terorist”, a declarat purtătorul de cuvânt.

Poliţia a informat că bărbatul reţinut se află în condiţie critică după ce a fost împuşcat de autorităţi. Aceştia au adăugat că pentru moment nu caută un al doilea suspect.