DISTRIBUIȚI
ABC News; © Twitter

UPDATE 1: Cel puțin 12 persoane, inclusiv un ofițer de poliție, au murit în urma atacului armat comis joi în barul Borderline Bar and Grill din orașul Thousands Oaks, aflat în statul american California, relatează BBC, potrivit mediafax.

„Când au ajuns, ofițerii au auzit mai multe împușcături. Era o situație activă”, a declarat purtătorul de cuvând al Departamentului de Poliție din Ventura.


Ofițerul de poliție Ron Helus, în vârstă de 29 de ani, a murit într-un spital după ce a fost împușcat de mai multe ori.

UPDATE: Cel puțin o persoană a murit, iar alte 11 au fost rănite într-un atac armat comis în barul Borderline Bar and Grill din orașul Thousands Oaks, aflat în statul american California, relatează site-ul cotidianului The Independent.

Zeci de persoane au fost împușcate într-un atac armat comis joi într-un bar din orașul Thousands Oaks, aflat în statul american California, relatează site-ul cotidianului The Independent, potrivit mediafax.

Poliția locală a fost chemată în barul Borderline Bar and Grill, în jurul orei locale 11.30.

Citeşte şi: Trump continuă războiul cu presa: Casa Albă suspendă acreditarea unui reporter CNN

Martorii afirmă că atacatorul a împușcat un agent de securitate aflat în fața barului, apoi a intrat în clădire unde a aruncat mai multe grenade fumigene.

Cel puţin 11 oameni au fost răniţi după ce atacatorul a deschis focul.

Potrivit Sky News, atacatorul a fost descris ca fiind un bărbat tânăr din Orientul Mijlociu, îmbrăcat în negru și înarmat cu o pușcă semiautomată.

Citeşte şi: Pensionarii greci se mută în Bulgaria: ‘Aici viaţa este mai ieftină’

Ofițerii aflați la fața locului au informat că acesta a tras de cel puțin 30 de ori în persoanele aflate în bar. Victimele au folosit scaune pentru a sparge ferestrele și pentru a încerca să iasă din bar.

Autoritățile au îndemnat oamenii să nu se apropie de zona în care se află barul.