DISTRIBUIȚI
twitter

Cel puțin două persoane au murit și alte opt au fost rănite sâmbătă, în urma unui atac armat petrecut într-un bar din orașul Lancaster din statul american Carolina de Sud, au informat oficiali locali, citați de Reuters, potrivit agerpres.

Autorul atacului se află în libertate și nu este clar dacă acesta a avut complici, a informat Biroul Șerifului din Lancaster, prin intermediul unui comunicat de presă.


Citește și : Fostul preşedinte tunisian Ben Ali a fost înmormântat la Medina

Potrivit aceleiași surse, incidentul a fost unul de proporții, iar din primele informații se pare că atacatorul a vizat o anumită persoană, în urma unei dispute. „Aceasta nu este o situaţie în care un necunoscut oarecare a ales un loc oarecare şi a intrat să împuşte oameni la întâmplare”, a declarat Doug Barfield, purtătorul de cuvânt al Biroului Șerifului.

Patru dintre răniți au fost transportați cu elicopterul la instituții medicale din apropiere, iar starea lor de sănătate nu este cunoscută în acest moment. Celelalte patru persoane rănite au fost și ele spitalizate, dar se află în afara oricărui pericol.