DISTRIBUIȚI
stiripesurse.ro

O persoană a fost ucisă şi alte trei grav rănite miercuri în urma unui atac armat pe o arteră centrală a capitalei canadiene Ottawa, a anunţat poliţia locală, citată de agenţia EFE, scrie agerpres.

Poliţia semnalează într-un comunicat că în prezent îl caută pe autorul atacului.


Citește și : 15 copii şi 13 studenţi între cele 176 de victime ale tragediei aviatice din Teheran

Incidentul a avut loc în jurul orei locale 07:30 (12:30 GMT), când poliţia din Ottawa a anunţat pe Twitter că desfăşoară o operaţiune pe strada Gilmore şi a recomandat evitarea zonei.

Puţin mai târziu, poliţia a venit cu un alt anunţ în care menţionează că au avut loc împuşcături în acea zonă situată în apropierea parlamentului Canadei şi că sunt mai mulţi răniţi. În acelaşi timp şi serviciul de securitate al parlamentului a cerut evitarea acelei zone.

”Poliţia a intervenit în zonă după ce a primit informaţii despre mai multe împuşcături. Agenţii au găsit mai multe persoane rănite la faţa locului. Trei persoane au fost transportate la spital cu răni grave şi este confirmată moartea unei persoane”, se arată în anunţul difuzat, atenţionând totodată că deşi nu pare să fie vorba despre un ”trăgător activ”, acesta se află încă în libertate.

Citește și : Autorităţile belgiene au confiscat o cantitate record de droguri în 2019