DISTRIBUIȚI
BFMTV

Actriţa Angelina Jolie a fost primită marţi după-amiază de Brigitte Macron la Palatul Elysee din Paris, la o zi după vizita pe care vedeta americană a efectuat-o într-o tabără de refugiaţi sirieni din Iordania în calitate de trimis special al Înaltului Comisariat al Naţiunilor Unite pentru Refugiaţi (UNHCR), a anunţat Preşedinţia franceză într-un comunicat, informează AFP.

Angelina Jolie şi soţia preşedintelui Franţei au discutat, în limba engleză, timp de peste o oră. Discuţiile au vizitat şi teme precum educaţia şi violenţele comise asupra femeilor, a precizat aceeaşi sursă oficială, potrivit agerpres.


De la instalarea lor la Palatul Elysee, soţii Macron au primit mai multe vedete care promovează diverse cauze umanitare, precum Bono (lupta contra sărăciei) şi Rihanna (educaţie).

Citește și : Marea Britanie : Guvernul a încercat să minimalizeze un raport pesimist privind situaţia economică după Brexit

Angelina Jolie, care a ajuns la Paris pentru a participa la o campanie publicitară, a mers duminică să se întâlnească cu refugiaţi sirieni din uriaşa tabără Zaatari din nordul Iordaniei. „Cerem membrilor Consiliului de Securitate să acţioneze pentru a rezolva acest conflict şi pentru a reconstrui pacea în Siria”, a declarat cunoscuta actriţă americană.

Ea face parte dintre cele aproximativ 100 de femei care l-au acuzat în ultimele luni pe producătorul hollywoodian Harvey Weinstein de hărţuire, agresiune sexuală şi viol