DISTRIBUIȚI
Reuters

Autoritățile din Dorset au demarat o anchetă după ce o fotografie în care ar apărea trupul neînsuflețit al lui Emiliano Sala, care a murit în urmă cu trei luni într-un incident aviatic, a început să circule pe rețelele de socializare online, relatează site-ul cotidianului The Guardian, scrie Mediafax.

Imaginile au fost postate pe platforma de microblogging Twitter, însă au fost date jos la scurt timp.


Citește și : Alegeri anticipate în Spania duminică: Premierul Pedro Sanchez este considerat favorit

Poliția și-a exprimat dezgustul pentru fotografiile cu Sala și au confirmat că au demarat o investigație.

„Știm că o fotografie în care ar apărea trupul neînsuflețit al domnului Sala a fost distribuită pe rețelele de socializare online și suntem dezgustați că cineva ar putea face acest lucru. Este cu siguranță o perioadă foarte dificilă pentru familia Sala și nu ar trebui să treacă printr-o durere suplimentară”, a declarat un purtător de cuvânt al Poliției din Dorset.

„Investigăm acest incident și lucrăm împreună cu mai multe agenții pentru a stabili cum a fost făcută această fotografie și cine este responsabil”, a adăugat purtătorul de cuvânt.

Citește și : Un mort şi trei răniţi într-o sinagogă în California

Sala, 28 de ani și Ibbotson, în vârstă de 59 de ani, zburau cu un avion de mici dimensiuni din oraşul Nantes, situat în nordul Franței, până la Cardiff, în Țara Galilor, când a dispărut de pe radar deasupra Canalului Mânecii pe 21 ianuarie. Aeronava Piper Malibu a fost găsită pe fundul Canalul Mânecii câteva zile mai târziu.