DISTRIBUIȚI
Reuters

Cel puțin nouă oameni, inclusiv 6 copii, au fost răniți în urma unui atac cu cuțitul comis în timpul unei petreceri cu ocazia zilei de naștere a unui copil de trei ani, care se desfășura într-un complex de locuințe pentru persoane cu venituri reduse din localitatea Boise, statul american Idaho.

În atac au fost răniți membri ai unor familii de refugiați din Siria, Irak și Etiopia, care locuiau în acest complex de locuințe, potrivit mediafax.


Citeşte şi: Evadare ca-n filme dintr-o închisoare franceză. Infractorii au folosit un elicopter

Atacul, care s-a produs în cursul nopții de sâmbătă spre duminică, ar fi fost comis de un individ în vârstă de 30 de ani, Timmy Kinner.

Suspectul, care nu este refugiat, a fost arestat la scurt timp după atac, a declarat William Bones, șeful Poliției din Boise.

Oficialul a adăugat că până în acest moment nu există indicii că ar fi fost vorba de o infracțiune motivată de ură, victimele aparent fiind vizate din simplul motiv că erau în zonă.

Citeşte şi: Cutremur în politica germană. Ministrul german de interne și președinte al CSU intenţionează să demisioneze

Bones a precizat că a fost deschisă o anchetă pentru a stabili circumstanțele producerii incidentului.

Victimele, printre care se numără și copii cu vârste între 4 și 12 ani, au fost spitalizate, unele fiind în stare gravă.