DISTRIBUIȚI

Cel puţin opt persoane şi-au pierdut viaţa după ce locuinţele în care se aflau au fost îngropate sub noroi în urma unor alunecări de teren produse în sud-estul statului Bangladesh, au anunţat marţi autorităţile citate de agenţia DPA, potrivit agerpres.

Echipele de intervenţie au recuperat trupurile persoanelor decedate în urma alunecărilor de teren declanşate de ploi în zona dealurilor îndepărtate din Naniarchar, în districtul Rangamati, după cum a indicat administratorul şef Mamunur Rashid.


Citeşte şi: Un elicopter militar s-a prăbuşit în Bulgaria. Doi oameni au murit

Alunecările de teren s-au produs la peste 200 de kilometri sud-est de capitala Dhaka.

În ultimele trei zile mai multe regiuni din sud-estul statului Bangladesh au fost afectate de ploi cu un grad de intensitate medie şi mare provocate de un muson activ în Golful Bengal, a anunţat Biroul de meteorologie din Dhaka.

Eforturile salvatorilor din cadrul echipajelor de pompieri de a ajunge la persoanele date dispărute au fost îngreunate de terenul instabil, a precizat Rashid.

În anul 2017, cel puţin 120 de persoane şi-au pierdut viaţa în urma alunecărilor de teren declanşate de ploile torenţiale care au afectat acest district.

Citeşte şi: Trump prevede o relaţie FORMIDABILĂ cu Kim