DISTRIBUIȚI

Alte 7 nave care transportau bunuri agricole au părăsit duminică porturile ucrainene. Numărul total al navelor cu produse agricole, de la semnarea acordului internaţional intermediat de ONU și Turcia, ajunge la 218, informează mediafax.

Cele 7 nave plecate duminică ridică la 218 numărul total de nave care au pornit din Ucraina de la semnarea acordului internaţional intermediat de ONU și Turcia, a anunțat Ministerul ucrainean al Infrastructurii, conform The Guardian.


Citește și : Lavrov atacă SUA de la tribuna ONU: ‘Rusofobia oficială a Occidentului este fără precedent, amploarea ei este grotescă’

Ucraina, un important producător agricol, nu a putut exporta pe această rută după invazia Rusiei din februarie, până la încheierea acordului care promitea o trecere sigură pentru navele care transportau recolte.

Sâmbătă, Ministerul ucrainean al Infrastructurii informa că 211 nave cu 4,7 milioane de tone de produse agricole au plecat din porturile ucrainene de la Marea Neagră de la semnarea acordului.

Citește și : Zelenski s-a declarat şocat de faptul că Israelul nu a oferit sisteme antirachete Kievului – VIDEO