DISTRIBUIȚI
twitter

Serviciile de urgenţă britanice au izolat miercuri o parte a uneia din cele mai frecventate artere comerciale din Londra, în urma relatărilor privind o posibilă răspândire a unei substanţe toxice, o persoană fiind transportată la spital, relatează agenţiile Reuters şi Press Association, potrivit agerpres.

Ofiţeri de poliţie şi Serviciul de Ambulanţă din Londra se află la locul incidentului, pe această arteră din centrul Londrei, zona fiind izolată ca măsură de precauţie până la stabilirea naturii substanţei chimice, a anunţat poliţia.


Citește și : Riscul unui Brexit fără un acord încă există, avertizează Barnier

”Am tratat o persoană la faţa locului şi am transportat-o la spital”, a declarat un purtător de cuvânt al Serviciului de Ambulanţă din Londra. Autorităţile au trimis la locul incidentului echipaje din serviciile de urgenţă specializate pentru astfel de situaţii.

Pompierii au anunţat că au fost chemaţi să intervină în urma unui incident chimic la un restaurant cu un sigur etaj, de unde 15 angajaţi au fost evacuaţi, alte 27 de persoane fiind de asemenea evacuate dintr-un bloc de apartamente situat în vecinătate. Purtătorul de cuvânt al Serviciului de Ambulanţă a declarat la rândul său că incidentul s-a produs probabil într-un restaurant kuweitian.