DISTRIBUIȚI
RTL.fr

Agnès Buzyn, ministrul francez al Sănătăţii, a anunţat duminică seară că va deveni candidata partidului Republica în Mişcare (LREM) pentru postul de primar al Parisului, în contextul retragerii din cursă a lui Benjamin Griveaux, după difuzarea unor imagini compromiţătoare, relatează Le Figaro, potrivit mediafax.

„Voi deveni candidata formaţiunii. Merg pentru a câştiga, abia aştept. Iubesc Parisul, îl cunosc, sunt născută aici, am trăit permanent aici, cred că le pot oferi mult celor care locuiesc aici”, a declarat Agnès Buzyn pentru Agenţia France-Presse.


Citește și : Atac armat la Kabul. Nouă persoane fără adăpost dependente de droguri au fost ucise

Formaţiunea politică de centru Republica în Mişcare (LREM) trebuie să desemneze un nou candidat pentru postul de primar al Parisului după retragerea din cursă a lui Benjamin Griveaux, fost purtător de cuvânt al Guvernului Franţei.

Benjamin Griveaux a anunţat vineri retragerea din cursa pentru desemnarea primarului Parisului, după difuzarea unor imagini compromiţătoare de către activistul rus Piotr Pavlenski, reţinut de autorităţi alături de partenera sa în cadrul anchetei.

Citește și : Primul deces cauzat de coronavirus în Taiwan