DISTRIBUIȚI

Cel puţin 20 de persoane, majoritatea copii mici, au murit şi 14 au fost rănite în accidentul unui microbuz pe un drum afectat de inundaţiile din vară în sudul Pakistanului, a anunţat vineri poliţia pakistaneză, relatează agerpres.

Printre morţi se numără 11 copii cu vârste cuprinse între 2 şi 8 ani, care cel mai probabil călătoreau în poala părinţilor lor, a declarat pentru AFP un responsabil al poliţiei locale, Khadim Hussain.


Citește și: O rachetă nord-coreeană pare să fi căzut în Zona Economică Exclusivă a Japoniei – Black News

Vehiculul a ajuns într-un şanţ adânc umplut cu apă „pe un drum care a fost spălat de inundaţii” în provincia Sindh, a explicat el, adăugând că şoferul „nu a văzut semnalul ce indica drumul de ocolire”.

Accidentele mortale sunt foarte frecvente în transporturile din Pakistan din cauza drumurilor proaste, a vehiculelor prost întreţinute şi conducerii imprudente.

Citeşte şi: ‘Mein Kampf’, ‘cadoul perfect’ de Crăciun în Noua Zeelandă – Black News

O treime din ţară s-a aflat sub apă după inundaţiile catastrofale care au lovit Pakistanul în această vară. Peste 1.700 de persoane au fost ucise, opt milioane strămutate şi infrastructura a suferit pagube masive.