DISTRIBUIȚI
Quora

Aproape trei sferturi dintre cetăţenii germani se opun implicării armatei germane într-o operaţiune militară în Siria, arată un sondaj de opinie efectuat de Institutul Civey, informează publicaţia Die Welt, potrivit mediafax.

Ursula von der Leyen, ministrul german al Apărării, analizează posibilitatea participării armatei germane la o operaţiune militară occidentală în Siria dacă regimul Bashar al-Assad va mai utiliza arme chimice, informează publicaţia Bild. Administraţia de la Damasc a negat de fiecare dată acuzaţiile că ar fi utilizat armament chimic, atribuind atacurile de acest fel grupurilor insurgente susţinute de SUA.


Citește și : Donald Trump laudă „curajul incredibil” al pasagerilor zborului 93 care au luptat cu teroriştii pe 11 septembrie 2001

În pofida calculelor liderilor politici de la Berlin, un sondaj de opinie realizat de Institutul Civey pentru Welt-Trends arată că 73% dintre cetăţenii germani se opun participării armatei germane la o eventuală operaţiune militară în Siria.