DISTRIBUIȚI
Global Look Press

Într-un interval de puţin peste 24 de ore, 24 de persoane au fost împuşcate în Chicago. Dintre acestea, trei copii cu vârsta sub 13 ani şi trei adulţi au murit din cauza leziunilor provocate de împuşcături, potrivit poliţiei locale, relatează luni dpa, scrie Agerpres.

Aceste incidente armate au fost înregistrate începând de la ora 04.00, sâmbătă, până la 10.00, duminică. Poliţia din Chicago investighează cazuri de împuşcături, care includ omucideri şi asasinarea în masă a şase persoane în West Englewood şi unde băiat de 8 ani a fost împuşcat în piept şi spate şi o fetiţă de 10 ani a fost împuşcată în tibie. Trei persoane au fost împuşcate, de asemenea, în Parcul East Garfield, un adolescent a fost împuşcat într-un bloc de pe West Steuben Street din Parcul Morgan, în incident fiind rănit şi un bărbat în vârstă de 22 de ani. În acest din urmă caz, autorul atacului a fost identificat ca Demonte Davis, de 19 ani.


Citește și : Pierre Moscovici este de părere că Marea Britanie nu va părăsi UE fără un acord pe 12 aprilie

Poliţia din Chicago a constatat o creştere a violenţelor în timpul lunilor de vară spre deosebire de cele de iarnă, când frigul îi ţine pe oameni în case. În schimb, când se instalează căldura – şi weekendul trecut a fost cel mai cald din acest an – există tendinţa ca oamenii să iasă şi să socializeze, multiplicându-se ocaziile de a consuma alcool, ceea ce poate duce la incidente.