DISTRIBUIȚI

Bilanţul deceselor în urma inundaţiilor masive care au lovit săptămâna trecută două provincii din sud-estul Turciei, devastate de cutremurul din 6 februarie, a crescut la 20, după ce trupurile unei femei şi al fiicei ei de un an au fost descoperite de echipele de intervenţie, a informat presa locală, relatează dpa, potrivit agerpres.

Trupurile Fatmei Tekdal şi cel al fiicei ei, Zeynep Zümra, au fost găsite în provincia Adiyaman, a anunţat ministrul Sănătăţii Fahrettin Koca, luni seara, pe Twitter.


Citeşte şi: Poliţia din Londra este acuzată de rasism, sexism şi homofobie – Black News

Un container transformat în adăpost de urgenţă, unde locuiau Tekdal şi fiica ei, a fost lovit de viitură.

Agenţia de ştiri Demirören a informat că numărul morţilor în urma inundaţiilor a crescut la 20. Eforturile de căutare a celor dispăruţi s-au încheiat, a raportat agenţia de ştiri TRT.

Citeşte şi: Parlamentul israelian revocă legea ordona evacuarea a patru colonii din Cisiordania – Black News

Regiunea a fost deja lovită de un cutremur devastator luna trecută, care a ucis circa 48.000 de persoane şi a forţat aproximativ 2 milioane să se refugieze în adăposturi temporare, precum corturi şi containere.

Mai multe corturi care adăposteau supravieţuitori ai cutremurului au fost inundate în provincia Adiyaman şi în regiunile vecine Sanliurfa şi Hatay.